/Newcastle vs Huddersfield
Newcastle vs Huddersfield 2017-11-09T14:10:11+00:00
Boek online

Life Premier Leaque beleven Newcastle vs Huddersfield

Newcastle United speelt tegen mede promovendus Huddersfield. Op papier moet Newcastle United deze wedstrijd kunnen winnen, maar niets in het voetbal is zeker! Eén ding is wél zeker, het zal in ieder geval een spannende wedstrijd worden! Wie neem jij mee?
Tijdens de onvergetelijke voetbalreis is er genoeg tijd, op de dag van aankomst en vertrek, om Newcastle te verkennen. Newcastle is een gezellige, typische Engelse stad waar genoeg te doen is voor jong en oud.

Een aanrader is The Back Page als je op zoek bent naar voetbal memorabilia. The Back Page biedt vele voetbalboeken, oude programmaboekjes en gesigneerde shirts en andere gesigneerde artikelen.

Natuurlijk zijn er ook genoeg typische Engelse pubs om een koude pint te drinken voor de wedstrijd. Gegarandeerd een onvergetelijk voetbalweekend!

Datum : 30 maart t/m 2 april 2018.

Prijs : vanaf € 199,00 p.p. incl. vervoer IJmuijden v.v., overtocht 4-persoonshut met aparte bedden (andere hutten is ook mogelijk tegen meerprijs), Transfer Terminal naar centrum v.v., 1 overnachting in centrum Newcastle met ontbijt, voetbalticket en stadiontour.

Opstapschema:  
Bergen op ZoomNS-Station11:30 uur
BredaTransferium A16 Ettensebaan
12:30 uur
DordrechtRijksstraatweg bushalte motel13:00 uur
Etten-LeurBusstation WC Valpoort12:15 uur
RoosendaalDe Stok – parkeerplaats Skydive11:45 uur
RotterdamCapelsebrug Metrostation13:30 uur
Sint WillebrordMuijs Scaldis Reizen- Roosendaalseweg 1112:00 uur
Boek Online