/Moviepark
Moviepark 2018-06-22T09:18:16+00:00

Boek Online

Moviepark
Hoera! Film, Fun & Actie in het Hollywood van Duitsland!

Op slechts een uur vanaf Arneh vindt u in Bottrop het film- en attractiepark van Europa, met meer dan 40 supersnelle attracties en spectaculaire shows die compleet in het teken van bekende bioscoopfilms staan!

Ga in de Roxy 4D-bioscoop met onze helden Shrek en Prinses Fiona op een avontuurlijke reis en beleef actie en plezier in de 4e dimensie. Vlieg in de Atomic Flyer door de lucht en trotseer de zwaartekracht en, voor je je in de Big River Adventure op een spannende jungel-expeditie door het regenwoud begeeft. Nat en vrolijk veel plezier beleef je in de fabelachtige boottocht op de Mystery River en bij een watergevecht in de Splash Bash!

Wil je tempo, actie en adrenaline? Laat zien dat je stalen zenuwen hebt en maak je gordel goed vast. Want in de nieuwe Van Helsing´s Factory vecht je zij aan zij met de meest beroemde vampierjager aller tijden. New York in de jaren ´50: vampieren en andere gevaarlijke wezens regeren de nacht. Niemand is veilig. Stap in en beleef een demonische achtbaanrit door het donker!

In de High Fall stort je vanaf 60 meter hoogte de diepte in. Spring als een “Bandit” op de eerste houten achtbaan van Duitsland en maak in de MP Xpress loopings zonder vaste grond onder de voeten. In de Crazy Action Stuntshow beland je in een echte actiefilm, waar stuntmannen van huizen vallen, in brand vliegen en adembenemende stunts uithalen in razendsnelle auto´s.

Voor groepen op aanvraag.

Boek Online