Boek online

Margriet Winter Fair

Heb je ook alweer zin in die unieke, warme en gezellige sfeer van de feestdagen? Kom shoppen, workshops volgen, mode en beauty-inspiratie opdoen en de lekkerste gerechten proeven op Margriet Winter Fair. Net als vorig jaar vieren we het leukste overdekte winterfeest van Nederland in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch.

Margriet Winter Fair is dé plek om met je vriendinnen, moeder, zus of collega in de stemming te komen voor de meest betoverende decembermaand ooit! Je kunt er kerstcadeautjes kopen én zelf maken, producten testen en inspiratie opdoen om je huis in feestsfeer te brengen. Je ervaart er het echte Margriet-gevoel, maakt kennis met onze columnisten en redactieleden en geniet van optredens van topartiesten en bekende cabaretiers.

Snuffel rond bij de leuke kraampjes, in de veelzijdige shops en op de sfeervolle kerstmarkt. Ontdek je favoriete kledingtrends bij de catwalk en modeshows en stel je ideale kerstmenu samen met behulp van profs. Meer dan driehonderd stands bieden alles wat je nodig hebt om dit jaar op elk gebied te schitteren tijdens de feestdagen.

Margriet Winter Fair is:
Mode & Beauty
Artiesten & Schrijvers
Kerst & Sfeer
Culinair & Lekker
Shoppen & Inspiratie

Om 18.00 uur en in het weekend om 17.00 uur vertrekken wij weer vanuit Den Bosch.

Data : vrijdag 22 november tot en met donderdag 28 november 2019.

Prijs: € 35,00 per persoon voor de halte St. Willebrord kantoor, Breda Transferium,
€ 37,00 per persoon overige haltes, € 25,00 p.p. alleen vervoer voor de halte St. Willebrord kantoor en Breda Transferium en € 27,00 p.p. alleen vervoer overige haltes.

Opstapschema:  
Bergen op ZoomStation NS08:40
BredaTransferium - Ettensebaan09:35
BredaMoerwijk - AH09:15
Dordrecht
Rijksstraatweg - bushalte Motel09:00
Etten-LeurDe Valpoort09:25
OosterhoutMCDonalds - Beneluxweg09:15
RoosendaalDe Stok - Skydive08:50
RoosendaalDe Lindenburg09:00
Sint WillebrordMuijs Scaldis - Roosendaalseweg09:10
WouwSporthal Omganck08:45
Boek Online