/Kerstmarkt Dordrecht
Kerstmarkt Dordrecht 2017-08-31T09:28:10+00:00

Boek Online

Kerstmarkt Dordrecht

In de aanloop naar de feestdagen kun je in Dordrecht genieten van de grootste Kerstmarkt van Nederland. In de historische binnenstad kun je, tussen honderden kramen en meerdere podia, genieten van een ultieme kerstsfeer. De honderden monumenten die de stad rijk is en de iconische binnenhavens vormen het decor voor een route van kramen en pagodes.
Kerst wordt een belevenis in Dordrecht en dit merk je onder andere op de verschillende muzikale winterterrassen op de Kerstmarkt Dordrecht. In de schaduw van het indrukwekkende Stadhuis kun je bijvoorbeeld, met muzikale ondersteuning van onder andere gospelkoren, heerlijk genieten van glühwein of een warme chocolademelk. U kunt hier zelfs uit volle borst meezingen met moderne en klassieke kerstnummers tijdens de Christmas-sing-a-long.

Een andere, niet te missen stop tijdens een rondje over de Kerstmarkt is de Grotekerkstuin. Hier kun je je ogen uitkijken in het Kersttheater. In deze intieme setting trakteren artiesten en muzikanten je op leuke acts tijdens een Christmas Revue. In de Grotekerkstuin is ook de levende kerststal te vinden. Hier ontfermen herders zich over o.a. ossen, ezels, ganzen, kippen, schapen, geiten en zelfs een kameel! Alle dieren staan veilig achter een hek, maar kunnen door de kleinsten wel geaaid worden.

Er is meer wat je al struinende tegen kunt komen op de Kerstmarkt Dordrecht. Een nieuw kinderkerstcircus neemt haar plaats in op de Grote Markt. Je kunt op zoek naar uniek brocante in de kunst & antiek pagode op de Aardappelmarkt en amusante straattheateracts laten je stilstaan op de Nieuwe Haven. Stilstaan is sowieso geen verkeerde optie met al het pracht van de Dordtse binnenstad…

De Kerstmarkt Dordrecht is dus dé plek om optimaal in de kerstsfeer te komen. Honderden lichtjes sieren de stad, kerstliederen klinken door de straten en geurige lekkernijen wachten je op.
We rijden om 16.30 uur retour naar de uitstapplaatsen.

Prijs : € 25,00 p.p.

Data : vrijdag 15 december en zaterdag 16 december 2017

Opstapschema: Maandag
Bergen op ZoomStation NS9:30 uur
BredaTransferium - Ettensebaan10:30 uur
Etten-LeurDe Valpoort10:15 uur
RoosendaalDe Stok - Skydive9:40 uur
RoosendaalDe Lindenburg9:50 uur
Sint WillebrordMuijs Scaldis - Roosendaalseweg10:00 uur
Boek Online