Kerstmarkt Centro Oberhausen

Centro Oberhausen het winkelcentrum is een fenomeen. Het is een van de grootste winkel- en vrijetijdcentra van Europa. Onder meer CentrO Park, het SeaLife Aquarium en het Legoland Discovery Center bevinden zich in de directe omgeving van het centrum. Met kerst staan er maar liefst 150 houten chalets met allerlei artikelen, cadeautjes en natuurlijk de nodige lekkernijen.

Voor de jongste kinderen is er een kaboutermarkt. Hier vind je allerlei attracties. Van een sprekende sprookjesboom tot aan een draaimolen. Er gaat een treintje door de kaboutermarkt en er is een echte snoepjesmaker aanwezig. Zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Maar zelfs als volwassene kun je nog genieten van deze sprookjeswereld. Kijk mee over de schouder van glasbewerkers en houtsnijders. Of ontdek hoe ambachtelijke bonbons worden bereid.

In huttendorp Santa’s Village kun je terecht voor de nodige lekkernijen. Uiteraard kun je er ook voor speelgoed en handwerk terecht, maar de zoete versnaperingen zijn hier wel dé attractie. De handgemaakte bonbons zijn een aanrader en je vindt hier ook pannenkoeken en fruitbrood. Natuurlijk kun je voor een goed glas glühwein hier ook terecht.

We rijden om 19.00 uur retour.

Prijs: € 31,50 p.p..

Data : 2020 volgt z.s.m.

Opstapschema:  
Bergen op ZoomStation NS08:50 uur
BredaTransferium - Ettensebaan09:45 uur
Etten-LeurDe Valpoort09:35 uur
Overige opstapplaatsenin overleg
RoosendaalWC Lindenburg09:10 uur
Sint WillebrordMuijs Scaldis - Roosendaalseweg09:25 uur
TilburgStappegoor IJshal10:15 uur