Disneyland Parijs


Op slechts 32 kilometer van Parijs ligt Europa’s grootste themapark Disneyland® Paris. Geniet in de twee Parken van meer dan 60 spectaculaire attracties, shows en parades. Ook een ontmoeting met je favoriete Disney figuren mag je niet missen!
Disneyland® Park
Beleef de sprookjes uit je kindertijd in het Disneyland® Park. Het Disneyland® Park is de meest betoverende wereld voor jong én oud. Ontmoet de figuren uit de klassieke Disney verhalen en begeef je in een wereld waar fantasie werkelijkheid wordt en waar de werkelijkheid te fantastisch voor woorden is. Je droomt er met je ogen wijd open! De vijf Magische landen van het Disneyland® Park bieden talloze shows, parades en attracties boordevol spanning, fantasie en wonderbaarlijke ontdekkingen!
Walt Disney Studios® Park
Stap in de schijnwerpers van het Walt Disney Studio’s® Park! Eenmaal door de poorten van het Walt Disney Studios® Park val je van de ene verbazing in de andere. Hier draait alles om film, animatie en televisie. Maak een duizelingwekkende val in The Twilight Zone Tower of Terror(1), ga op onderwateravontuur in Crush’s Coaster(2) en ontdek de racepiloot in jezelf in Cars Race Rally(2). Bezoek alle productiezones met non-stop actie, coole attracties en spectaculaire optredens. Lights! Camera! Magic! Kom en laat je entertainen.
(1)      Geïnspireerd op The Twilight Zone®, een geregistreerd handelsmerk van CBS, Inc. Alle rechten voorbehouden.
(2)      Geïnspireerd op Disney-Pixar’s Finding Nemo, Cars
U verblijft ca. 9 uur op het park.
Stap in de touringcar en ga met ons mee naar Disneyland® Paris.
We hebben diverse opstapplaatsen zoals Bergen op Zoom, Roosendaal, St. Willebrord, Etten-Leur, Breda. Overige opstapplaatsen in overleg.
Prijzen       :            volgt zo spoedig mogelijk
Deze prijzen zijn gebaseerd op 1 park. Wilt U allebei de parken bezoeken dan komt er € ?,00 bij per persoon.
Data           :            2018 volgen zo spoedig mogelijk
We hebben ook een 2-daagse naar Disneyland Parijs. (zie meerdaagse reizen)

 

 

Boek Online