Boek Online

Molens van Kinderdijk en Slagroomtruffel

We rijden naar Alblasserdam waar we vertrekken voor een vaartocht naar de molens van Kinderdijk. Het duurt ca. 3 kwartier voordat we bij de 19 poldermolens in Kinderdijk zijn.
Vanaf het water zijn de molens van zeer dichtbij te bewonderen, dus neem uw camera mee en maak de prachtigste foto’s. Bij Kinderdijk staat een gids te wachten en brengen we een bezoek aan één van de molens, Nederwaard of Blokweer. De gids laat u alles zien over de werking van de molen. Na ca. een half uur vertrekken we weer voor de rest van de vaartocht. Hierna staat er een lunch voor u klaar. We rijden na de lunch naar een chocolade atelier. Via beeldschermen kijkt u op de vingers van de chocolatier en kunt u alles volgen. U wordt meegenomen in de wereld van chocolade en keurt u uiteraard zelf de bonbons die ter plekke voor u worden gemaakt. U krijgt een kopje koffie met lekkere chocolade en bonbons. Op de terugweg stoppen we voor het diner voordat we naar de uitstapplaatsen rijden. Het programma kan door omstandigheden worden omgedraaid.

Prijs : € 72,50 p.p. incl. rondvaart, bezoek molen kinderdijk o.l.v een gids, lunch, bezoek chocolade atelier met proeverij en koffie met chocolade en bonbon en diner.

Data : donderdag 16 mei en vrijdag 30 augustus 2019.

Opstapschema:  
Bergen op ZoomStation NS09:00 uur
BredaTransferium - Ettensebaan10:00 uur
Etten-LeurDe Valpoort09:45 uur
RoosendaalDe Lindenburg09:20 uur
Sint WillebrordMuijs Scaldis - Roosendaalseweg09:30 uur
WouwSporthal Omganck09:10 uur
Boek Online