Boek Online

Concert Rob de Nijs

Na een compleet uitverkochte Circustheater heeft Rob de Nijs direct besloten het volgende grote concert aan te kondigen. Op maandag 25 maart aanstaande geeft hij wederom zijn grote theaterconcert van 2019 in misschien wel een van de mooiste theaters van Nederland, het AFAS Circustheater Scheveningen! Het wordt een compleet nieuwe show waar nu al over gesproken wordt. Het wordt een avond vol hits en verrassingen en nog veel meer……

Een artiest met een oeuvre zoals Rob de Nijs dat in jaren heeft opgebouwd, zou makkelijk op zijn lauweren kunnen rusten en de hits van weleer het werk laten doen. Toch maakt hij diep in zijn zesde decennium als artiest gewoon weer een nieuw album, Niet voor het Laatst, én komt hij met een nieuw, gelijknamig, theaterprogramma waar de bevlogenheid en ambitie vanaf spatten. De cd bevat bijdragen van o.a. Frédérique Spigt, Jan Rot, Daniël Lohues, Spinvis, Paskal Jakobsen (BLØF) en Belinda Meuldijk.

In het theater zal hij naast een aantal songs van dit album ook al zijn grote hits uit het verleden laten horen. De titel is veelzeggend: we gaan nog heel veel van Rob de Nijs horen….. én zien!

Prijs : gouden rang € 79,00 p.p., 1e rang € 64,00 p.p..
Datum : maandag 25 maart

Opstapschema: 20.00
Bergen op ZoomNS-Station16:30 uur
BredaTransferium Ettensebaan17:30 uur
DordrechtRijksstraatweg bushalte Motel17:45 uur
Etten-LeurBusstation17:15 uur
Roosendaalde Stok16:40 uur
RoosendaalWC Lindenburg16:50 uur
St. WillebrordKantoor Roosendaalseweg 11 17:00 uur
RotterdamCapelsebrug18:15 uur
Boek Online