5 Dagen Zwarte Woud.

Dag 1.
Vanaf uw opstapplaats rijden we via Luxemburg naar Oberharmersbach in het Zwarte woud.
In de namiddag komen we bij ons hotel aan waar we 4 nachten verblijven. Na het inchecken kunt u genieten van een heerlijk diner.

Dag 2.
Deze tocht staat in het teken van de natuur. We maken een mooie tocht door het Zwarte woud en eindigen bij de Titisee. Een van de bekendste en mooiste meer van het Zwarte woud. De Titisee ligt tussen bergen die tot 1500 meter hoogte gaan. U kunt hier heerlijk wandelen of een leuke boottocht maken op het meer. Na dit bezoek rijden we terug naar ons hotel.

Dag 3.
Vandaag gaan we cultuur snuiven in de stad Freiburg im Bresgau. De Münsterplatz, de grote gotische kerk, de winkeltjes met de trapgeveltjes en de terassen zijn het middelpunt van de stad.
In de middag rijden we terug naar ons hotel in Oberharmersbach .

Dag 4.
Na het ontbijt vertrekken we naar Triberg voor een bezoek aan de watervallen.
De watervallen van Triberg behoren tot de hoogste watervallen in Duitsland. Het water van de rivier de Gutach valt hier over een hoogte van 163 meter van 872 meter tot 711 meter boven zeeniveau. De bovenloop van de waterval is minder spectaculair. De lunch gebruiken we in Triberg. In de middag rijden we via Gutach am Bresgau terug naar Oberharmersbach.

Dag 5.
Na het ontbijt en uitchecken nemen we afscheid van Oberharmersbach en rijden we richting Nederland. Onderweg maken we voldoende stops voor een hapje en een drankje. In de namiddag komt u bij uw uitstapplaats aan.

Inbegrepen:
• 4 overnachtingen in Oberharmersbach op basis van een 2 persoons kamer.
• Luxe touringcar met een ervaren chauffeur/reisleider.
• 4 x ontbijt en diner.
• Rondvaart op de Titisee
• Bezoek aan de Watervallen van Triberg

Op aanvraag voor groepen