5 Dagen Alles-inclusief in het Sauerland

DAG 1
Vanaf uw opstapplaats vertrekken we richting ons hotel in Sauerland. Rond de middag maken we een stop voor de lunch. Bij terugkomst in het hotel staat de koffie met gebak al klaar en ’s avonds kunt u genieten van een heerlijk diner.

DAG 2
Na het uitgebreide ontbijt heeft u vrije tijd om Siedlinghausen te ontdekken. Na de lunch vertrekken we per touringcar naar Paderborn. Het belangrijkste monument van Paderborn is de prachtige romaansgotische Dom, dit is een enorme hallenkerk met een prachtig versierd voorportaal en een romaanse crypte. Het fraaie raadhuis, gelegen op het ‘Rathausplatz’ is geheel gebouwd in Weserrenaissancestijl. In de namiddag zijn we weer terug bij het hotel. Na het diner heeft u alle tijd om b.v. een kaartje te leggen.

DAG 3
Vandaag rijden we via een prachtige route door het Sauerland naar het historische stadje Korbach, de historische stadskern met Duitse vakwerk- en steengevelhuisjes, de gotische St. Nikolaikerk en de St. Kilianskerk zijn zeer de moeite waard om te bezichtigen. Daarnaast staat het stadje voornamelijk bekend vanwege de dubbele stadsmuur. Na de lunch genuttigd te hebben, rijden we naar de Diemelsee waar een boottocht op het programma staat. Aansluitend rijden we terug naar ons hotel waar het diner wordt omlijst met live muziek.

DAG 4
Na het ontbijt brengen we een bezoek aan Brilon, een historisch stadje met één van de oudste raadhuizen van Duitsland. Het marktplein van dit stadje is een gezellige ontmoetingsplaats. Na de lunch in Brilon maken we een prachtige natuurtocht door het Sauerland. U komt onder andere langs de bekende plaatsen Winterberg en Willingen. Ook zien we onderweg de Kahler Asten, de hoogste berg van het Sauerland met ruim 840 meter. Na het diner wordt er een Beierse avond in het hotel gehouden.

DAG 5
Vandaag is alweer de laatste dag van deze geweldige reis. In de morgen heeft u vrije tijd. Geniet nog even van de prachtige omgeving en koop nog een aantal souvenirs. Vervolgens vertrekken we richting Nederland. Wij zetten u weer af bij uw uitstapplaats.

Inbegrepen:
• Vervoer per luxe touringcar
• Begeleiding door uw chauffeur
• Hele dag GRATIS koffie/thee
• GRATIS consumpties van 17.00 uur t/m 24.00 uur.
• Ontvangst met warme lunch of koffie/gebak
• 4 x uitgebreid ontbijtbuffet
• 5 x lunch
• 5 x driegangen diner
• Genoemde excursies

Op aanvraag voor groepen.