5 Dagen Beieren (Oberaudorf)

1e Dag Heenreis.
Na het vertrek rijden we via Stuttgart en München naar Oberaudorf. Na het inchecken een heerlijk diner.

2e Dag Chiemsee.
Na het ontbijt vertrek naar de Chiemsee. Hier maken we een rondvaart met een bezoek aan het Slot op het Hereneiland. In de middag een lunch op het eiland. Tijden deze vaartocht bezoeken we ook het Vrouweneiland. ’s Avonds een diner.

3e Dag Tirol.
Deze dag in het teken van Tirol in Oostenrijk. We maken een mooie rondrit en lunchen in een restaurant op de Griesner Alm. Tijdens deze rondrit bezoeken we het kasteel in Kufstein. ’s Avonds een Beierse avond met muziek.

4e Dag Salzburg.
Vandaag bezoeken we de mooie stad Salzburg onder leiding van een Nederlandse gids.
Overal in Salzburg kom je Mozart en zijn muziek tegen. Van zijn geboortehuis, pleinen en standbeelden tot de wereldberoemde Salzburger Festspiele. Ook de filmlocaties van de ’Sound of Music’ in Salzburg en omgeving vormen nog altijd een belangrijke attractie. En natuurlijk de bezienswaardigheden voortgekomen uit het product waar de stad haar naam en rijkdom aan te danken heeft, de winning van zout!

5e Dag Terugreis.
Na het ontbijt laden we de koffers en rijden met de nodige stops naar ons afscheidsdiner in Nederland.

Voor groepen op aanvraag.

Inbegrepen: vervoer per luxe touringcar, welkomstcocktail, 1 x lunch, 4 overnachtingen , vaartocht , 4 x ontbijt, 4 x diner, bezoek kasteel Kufstein, Nederlandse gids in Salzburg en afscheidsdiner.