/7-dagen Wienerwald en Wenen
7-dagen Wienerwald en Wenen 2018-01-02T08:34:55+00:00

Boek online

7 Dagen Wienerwald en Wenen

1e Dag Heenreis.
Na het vertrek rijden we via de Duitse autobaan naar ons hotel in Zuid-Duitsland. Na aankomst staat er een diner klaar.

2e Dag Passau en Wiener Neustadt .
Na het ontbijt rijden we naar de stad Passau, de stad waar 3 rivieren samen komen. Hier heeft u de mogelijkheid om op eigen gelegenheid rond te kijken. In de kathedraal van de stad staat het grootste kerkorgel van Europa. Na deze pauze vervolgen we onze weg naar Hotel Zentral in Wiener Neustadt waar we 4 nachten verblijven.

3e Dag Wenen.
Vandaag staat Wenen op ons programma, de stad met de talloze bezienswaardigheden. Allereerst brengen we een bezoek aan Slot Schönbrunn, eens de zomerresidentie van de Habsburgers. Hier heeft u ruim de tijd om het weelderige interieur van de 40 pronkkamers te bekijken. Na de middag maken we een uitgebreide stadstour langs de bekende bezienswaardigheden, onder leiding van een Nederlandssprekende gids.

4e Dag Wienerwald.
Na een niet al te vroeg ontbijt stappen we in de bus en maken een mooie tocht door het Wienerwald. Dit gebied was in het verleden het jachtgebied van de adel. We bezoeken het Jachtslot in Mayerling. In Heiligenkreuz nemen we een kloosterlunch en in Hinterbrühl bezoeken we de grotten per bootje.

5e Dag Pusta.
Deze dag staat in het teken van de Pusta. We rijden naar Mobisch waar we inschepen voor de vaartocht naar Illmitz. Vanaf de boot gaan we met een paardentram naar de Pusta. Hier kunt u genieten van de prachtige natuur. Per boot varen we terug naar Mobisch. In de namiddag komen we aan bij ons hotel.

6e Dag Zuid-Duitsland.
Helaas moeten we afscheid nemen van het Wienerwald. We rijden door de uitlopers van de Alpen naar ons hotel in Zuid-Duitsland voor diner en overnachting.

7e Dag Terugreis.
De laatste dag van deze reis is helaas weer aangebroken. Via de Duitse autobanen rijden we terug naar Nederland voor een afscheidsdiner.

Vertrek: 10 juni en 14 oktober 2019
Prijs: € 675,00 p.p. (o.b.v. een 2-persoonskamer)

Inbegrepen: vervoer per luxe touringcar, 6 x overnachtingen 1 x lunch, vaartocht , 6 x ontbijt, 6 x diner, bezoek Slot Schönbrunn, Nederlandse gids in Wenen, bezoek Jachtslot , bezoek grotten, Pustatocht en afscheidsdiner
Toeslag 1 PK. € 85,00

Opstapschema:  
Bergen op ZoomNS-Station?
BredaTransferium - Ettensebaan?
DordrechtRijksstraatweg bushalte Motel?
EindhovenTransferium Meerhoven Sliffertsestraat 304
Etten-LeurBusstation WC Valpoort?
OosterhoutBeneluxweg Mc Donalds?
RoosendaalWC Lindenburg?
RoosendaalDe Stok – parkeerplaats Skydive?
RotterdamCapelsebrug Metrostation?
Sint WillebrordMuijs Scaldis Reizen- Roosendaalseweg 11?
TilburgStappegoor IJshal?
Boek Online